logo_daphne

Mijn aanbod

Gesprekstherapie

Door middel van psychologische gespreksvoering gaan we samen kijken naar hoe we het welzijn van jou kunnen bevorderen. Hierbij stel ik vragen die relevant zijn voor het proces en die ons meer inzicht bieden in de thema’s waarvoor je komt.

gesprekstherapie - Daphne Ceelen Lommel

Lichaamsgerichte therapie

We betrekken heel vaak het lichaam in de begeleiding door af te stemmen en contact te maken met de verschillende delen in het lichaam. Ik leer je om voelend aanwezig te zijn en te vertrouwen op de wijsheid van het lichaam. Daardoor komen we nog dieper in contact met onszelf en ontstaat er meer bedding om met bepaalde moeilijkheden om te kunnen gaan. Een voorbeeld daarvan is het volgen van de ademhaling om weer tot rust te komen tijdens een angstig moment.
Soms hebben we ook  niet de taal om precieze uiting te geven aan wat er vanbinnen speelt, dan is het volgen van het lichaam een manier om alsnog expressie te geven aan wat we voelen of wie we zijn. Denk aan boosheid uiten door vuisten te maken of een omhelzing om jezelf comfort te bieden. En dans natuurlijk, om het leven ten volle te vieren. Kortom er zijn talloze manier om je lichaam te betrekken ter ondersteuning  van je proces.

Brainspotting

Met Brainspotting lokaliseren we aan de hand van oogfixaties waar in het brein de bron van ons trauma, emotionele moeilijkheden of andere blokkades zich bevinden. Door deze netwerken te gaan activeren en onze lichaamstendensen te volgen, zetten we ons zelfregulerend vermogen aan. Omdat taal hier niet van belang is, is er de mogelijkheid om dieper te gaan verwerken dan het gebied waar enkel taal voorhanden is. Het is daarom ook een goede methode om mensen met verschillende culturele achtergronden te kunnen begeleiden.

brainspotting

Relaxatie - Meditatie

Op zoek naar rust, ontlading, lekker even zijn met jezelf of in verbinding met een ander. Aan de hand van oefeningen leer ik je deze momentjes voor jezelf te integreren in je leven waardoor je dit zelf kan toepassen waar en wanneer je maar wilt.

Energetische afstemming

Bij elke sessie die ik doe, stem ik mij ook energetisch af op jou, ongeacht welke methode ik gebruik. Ik hanteer mijn intuïtieve gaven om een energetisch veld neer te zetten dat precies goed is voor wat jij op dat moment nodig hebt.

Workshops - Cursussen

Meer info binnenkort

Retraites

Meer info binnenkort