logo_daphne

Over mezelf

Wie ben ik?

Ik ben Daphne Ceelen, geboren op 22 augustus 1988. Samen met mijn partner, twee lieve kindjes en twee poezen wonen we in een rustige omgeving in Lommel.  

In 2012 nam ik de beslissing om deel te nemen aan de cursus Zijnsoriëntatie in Nederland. Het pad van zelfontplooiing bracht me bij de opleiding Bachelor in de Toegepaste Psychologie waarvan ik in 2020 mijn diploma behaalde. Naast deze opleiding volgde ik ook de coachopleiding Zijnsoriëntatie. Tijdens deze periode groeide het verlangen om een eigen praktijk te hebben waar mensen weer in liefdevol contact kunnen komen met zichzelf.

Motivatie om te coachen

Wanneer ik aan het coachen ben, heb ik het gevoel dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Ik haal enorm veel voldoening uit een luisterend oor kunnen aanbieden en mensen zien verzachten wanneer ze weer in contact komen met de diepere lagen in zichzelf. Iemand begeleiden naar bepaalde Zijnskwaliteiten zoals rust, ruimte, liefde, enz. ervaar ik als een voorrecht. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dit werk te mogen doen.

Daphne Ceelen
Over mezelf Daphne Ceelen

Samen op weg

Doorheen de jaren heb ik steeds meer leren vertrouwen op mijn intuïtie. Tijdens het begeleiden is mijn intuïtie of afstemming op de persoon die ik begeleid het meest belangrijke stukje. Doorheen de jaren heb ik steeds meer leren vertrouwen op mijn intuïtie. Tijdens het begeleiden is mijn intuïtie of afstemming op de persoon die ik begeleid heel waardevol. Zo ontstaat er een begeleiding op maat waar we samen de ideale omstandigheden co-creëren om jouw proces optimaal te ondersteunen. Daarnaast reik ik ook tools aan waarmee je jezelf thuis verder kan begeleiden.

Opleidingen en specialisaties